На аутфит от Турция залагали част от абитуриентите тази

...
  На аутфит от Турция залагали част от абитуриентите тази
Коментари Харесай

Зрелостници пътуват до Турция, за да пазаруват

 

На аутфит от Турция залагали част от зрелостниците тази година. Много от представителите на мъжкия пол пътували до Турция, с цел да се “обзаведат ” с костюм за бала.

Мохамед от спортното учебно заведение “Стефан Караджа ” показа, че към този момент си е купил всичко належащо от южната ни съседка. Заложил е на черното. Ще бъде с бяла риза и вратовръзка.

Неговият другар Юзджан Исмаил е решил да бъде с тъмносив костюм. Младежът е предпочел да бъде с папийонка в същата тоналност, която е шлагер измежду мъжете тази година, подчертаха продавач-консултантите. Той също ще бъде с бяла риза. Целият аутфит му е излязъл 550 лева, описа зрелостникът.

От Хасково обаче той е решил да си купи риза и панталон за другарската вечер. Смята да заложи на комбинацията алено и черно.

Според продавач-консултантите множеството зрелостници предпочитали да пазарят от южната ни съседка, тъй като излизало по-евтино. Наша инспекция обаче откри, че в случай че сте решили да купувате от Хасково, за аутфита си ще би трябвало да броите към 350 - 400 лева

Около 200 лева коства костюмът за бала в локалните магазини за публично облекло. Най-желаният цвят от две години насам е тъмносиният, разкриха още продавачите. Ризите се продават за 40 - 50 лева Тази пролет на мода са розовите, лилавите и други свежи цветове. Вратовръзките са към 20 лева, а папийонките се оферират на цена от 15. Обувките от естествена кожа костват от 80 до 120 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР